MOVE op bezoek

Nederland  kent een woud aan trainings- en opleidingsbureaus. Onder hen zitten betere en minder goede aanbieders. Maar hoe vind je die goede training die goed bij jouw wensen past en ook nog eens voor jou het verschil maakt in je dagelijks werk. Kortom, hoe scheidt je het kaf van het koren?

MOVE Trainingen heeft die aanbieders alvast voor jou geselecteerd. Op onze site vind je enkel en alleen trainingen van partners die passen in de filosofie van MOVE; het creëren van een langdurige gedragsverandering. Om dit te kunnen garanderen screenen en beoordelen we onze partners dan ook grondig. Naast het navragen van de ervaringen van de deelnemers nemen we ook zelf een kijkje bij verschillende training. Op de pagina ‘MOVE op bezoek’ kun jij ook een kijkje achter de schermen krijgen bij deze trainingen.

Neem een kijkje achter de schermen

Training Vorkheftruckchauffeur

We gingen langs bij de training Vorkheftruckchauffeur die onlangs werd gegeven in Terneuzen. We keken mee hoe deelnemers zelf aan de slag gingen met de vorkheftruck en de verschillende opdrachten uitvoerden.