Projectmanagement

Projectmanagement is onmisbaar bij het goed uitvoeren van projecten. Je bepaalt hiermee de manier waarop projecten georganiseerd, voorbereid, gepland, uitgevoerd en afgerond worden. Om projectmanagement goed te kunnen beheersen moet je over een aantal kwaliteiten beschikken die jou in staat stellen om met de juiste kennis onder tijdsdruk het gewenste resultaat te halen.

De trainingen hieronder geven jou de basis om een project goed te kunnen managen.

Logo Prince 2 certificering

Onze PRINCE2® trainingen worden aangeboden door est09, ATO van AXELOS Limited. PRINCE2® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Hoe werkt het:

1. Kies een training
2. Meld je aan
3. Je ontvangt van ons een bevestiging
4. De aanbieder neemt contact met je op

Maak een keuze uit ons trainingsaanbod

PRINCE2© Practitioner

Wil je nu echt aan de slag met PRINCE2, zoek je verdieping en wil je PRINCE2 perfect op maat maken voor jouw projecten? En wil je jezelf ook op een praktische manier certificeren op de best-practice methode PRINCE2? Dan bereik je dit met de training PRINCE2 Practitioner. Geen stoffige les van een docent met 100 sheets, maar een praktische training van een expert uit de praktijk, vol praktijkvoorbeelden en… direct toegepast op jouw projecten.

Projectmanagement vaardigheden

In 2 dagen alle praktische ins en outs van de belangrijkste projectmanagement vaardigheden. De training geeft antwoord op de ‘meest gestelde vragen’ uit de praktijk.

De vaardigheidstrainers van ons team komen zelf uit de projectpraktijk en laten je ervaren hoe belangrijk de menselijke factor is in verschillende projectsituaties. Gebaseerd op bewezen methoden en modellen. Boordevol tips, technieken, praktische voorbeelden en jip-en-janneketaalgebruik. En aan het einde heb je een prachtige zelfreflectie gedaan.

Projectmatig werken in de praktijk

In 2 dagen leer je alle praktische ins en outs van succesvol projectmatig werken, gebaseerd op het gelijknamige boek. Uitgaande van de essenties van methoden zoals PRINCE2, PMI en IPMA krijg je de praktische vertaling die je direct op jouw eigen projecten toepast.

PRINCE2© Foundation

Wil je gestructureerde en beheersbare projecten? En ook op een praktische manier certificeren op de best practice methode PRINCE2? Dan bereik je dit met de training PRINCE2 Foundation. Geen stoffige les van een docent met 100 sheets, maar een praktische training vol krachtige essenties, van een expert uit de praktijk, in Jip-en-Janneketaal en… direct toegepast op jouw projecten.

Professional Scrum Product Owner (PSPO1)

Wil jij een goede brug slaan tussen de business en het scrumteam? En wil jij jezelf certificeren op de populaire methode Scrum als Scrum Product Owner? Met deze training bereik je dit! Onze trainers komen zelf uit de praktijk en laten je ervaren dat Scrum een krachtige methode is en hoe je deze op jouw projecten kunt toepassen. Kruip in de huid van de Product Owner. En na het behalen van het examen ben je na afloop officieel Professional Scrum Product Owner!

Professional Scrum Master (PSM1)

Wil jij beter en sneller resultaat halen uit jouw projecten en jouw teamleden meer motiveren? En wil jij jezelf certificeren op de populaire methode Scrum als Scrum Master? Dan bereik je dit met de training Professional Scrum Master (PSM1). Deze training is veruit de meest aangevraagde training op het gebied van Scrum. In de eerste plaats omdat het veel van de theorie behandelt, maar ook omdat het een prima voorbereiding is op het certificeringsexamen van www.scrum.org.