HR Training

Bril op papieren

 

Kun jij jezelf nog verder ontwikkelen als HRM adviseur? En blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van personeelsmanagement? Met een HR training werk je aan allebei.

HR trainingen voor de HRM adviseur en de medewerker

Onder invloed van veranderende wetgeving en economische en sociale ontwikkelingen is de wereld van Human Resource Management continu in beweging. Maar hoe blijf je in deze veranderende omgeving op de hoogte? Door het volgen van een HR training natuurlijk! Zowel voor de ervaren HRM adviseur als voor iemand die zijn HRM opleiding nog maar net heeft afgerond hebben wij interessante trainingen in ons aanbod opgenomen.

Van HRM beleid tot het begeleiden van medewerkers

Het aanbod van HR Trainingen is verschilt niet alleen qua niveau, maar heeft ook verschillende invalshoeken. Zo bieden we uitgebreide trainingen aan waarin we uitgebreid ingaan op het schrijven van een compleet HRM beleid. Daarnaast hebben we ook trainingen die veel beknopter en praktijkgerichter zijn. Zo’n HR training kan bijvoorbeeld gaan over het begeleiden van medewerkers op de werkvloer tijdens hun opleiding.

Incompany training?

Al onze HR trainingen kunnen ook als incompany training worden geboekt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een incompany training? Vul dan het contactformulier in en we nemen contact met je op.

Hoe werkt het:

1. Kies een training
2. Meld je aan
3. Je ontvangt van ons een bevestiging
4. De aanbieder neemt contact met je op

Maak een keuze uit ons trainingsaanbod

Opleidingsmanagement

Technologische ontwikkelingen, flexibilisering van arbeid en toenemende concurrentie maken dat een organisatie continu zicht moet hebben op de inzetbaarheid van medewerkers. Je wilt immers dat de organisatie ook bij veranderende omstandigheden goed functioneert. Een goed opleidingsbeleid, met visie op de ontwikkeling van medewerkers, is hiervoor de basis.

Effectief communiceren op de werkplek

Ervaar jij ook dat goed communiceren niet altijd vanzelfsprekend is? Wil je je samenwerking en communicatie met collega’s en anderen bevorderen? Meld je dan aan voor deze training!

Effectief trainen op de werkplek

De werkplek is een belangrijke plaats waar jouw collega’s kennis en vaardigheden opdoen die nodig zijn voor hun functie. Op die plek ervaren zij hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Maar hoe draag je jouw kennis en vaardigheden op een effectieve manier over? In deze training leer je op basis van het 4-stappen model een instructie of training effectief voor te bereiden, uit te voeren en te evalueren.

Didactische vaardigheden voor praktijkopleiders

Of het nu gaat om een industriële productieomgeving of om een state-of-the-art laboratorium; goed opgeleide medewerkers vormen de ruggengraat van de organisatie en staan aan de basis van succes. En dus is het nodig om te investeren in talent- en competentieontwikkeling. Dat kan door externe trainingen en opleidingen te volgen, maar minstens zo belangrijk om medewerkers zélf te coachen waar het er echt toe doet; op de werkplek!

Training ontwikkelen van handleidingen, instructies en procedures

Goede handleidingen en procedures zijn onmisbaar in een organisatie. Soms worden ze incidenteel gebruikt om nieuwe collega’s in te werken, maar soms zijn het hulpmiddelen voor dagelijks gebruik. Maar hoe schrijf je een handleiding die voor iedereen te begrijpen is? En hoe richt je je op de kern in plaats van op de bijzaken?

Met de training Ontwikkelen van handleidingen, instructies en procedures leer jij hoe je deze klus moet aanpakken.