ICT Training

Toetsenbord closeup

 

Een ICT training mag niet ontbreken in het aanbod van MOVE Trainingen. Of het nu gaat om een Cursus Excel voor gevorderen of een training Outlook voor beginners. Via MOVE vind je een praktijkgerichte ICT training die bij je past.

 

Verschillende niveaus

Ons trainingsaanbod is geschikt voor verschillende niveaus. Zo leer je als beginner bij een cursus Outlook de basisstappen voor het verzenden van e-mail en het maken van afspraken. De gevorderde gebruiker leert tijdens een cursus Word de tips en trucs in het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma. En de echt ervaren gebruiker leert in een cursus Excel hoe hij kan beginnen met het programmeren van macro’s. Uiteindelijk kun je wel zeggen; tijdens een ICT Training leer je altijd wel iets.

Niet alleen voor een Microsoft training

Het aanbod beperkt zich echter niet tot een ‘eenvoudige’ Microsoft training. Ook voor systeembeheerders en programmeurs in Linux, Javascript of Visual Basic bieden wij verschillende trainingen op diverse niveaus aan. En soms leidt het succesvol afronden van een training tot een certificering.

Je merkt het verschil in jouw werk

Voor welke ICT training je ook kiest, de rode draad in ons aanbod is dat jij na het volgen van één van onze opleidingen of trainingen direct het verschil kunt maken in jouw werk. Praktische toepasbaarheid staat bij MOVE Trainingen dan ook hoog in het vaandel.

Incompany training?

Al onze ICT trainingen kunnen ook als incompany training worden geboekt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een incompany training? Vul dan het contactformulier in en we nemen contact met je op.

Maak je keuze: